reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny witam Was ! 🙂
My dziś z Mężem poszaleliśmy na zakupach 😃 Dzikie tłumy,ale jakoś daliśmy radę . Za chwilę ubieramy choinkę 😍 Co do moich objawów ( a raczej ich brak) to gdyby nie brak okresu to nie podejrzewała bym ciąży🙂 mam nadzieję że jak najdłużej tak będzie . 🙂 dajcie znać , czy mój suwak działa 😄 buziaki,i trzymajcie się ciepło , Wy i Wasze Fasolki🤰 😘

reklama
Używam do internetu tylko telefonu a na telefonie nie widać suwaczków 😬 Do tego nawet nie mogę korzystać z Tapatalk bo mam konto połączone z fejsem, a na fejsie stary adres mailowy mi się wyświetla i nie mogę nic z tym zrobić 😭

Dziewczyny wy tez macie tak duzo śluzu? Dzis na zakupach mowie kurde no tak mokro mam jak nic najgorsze... Zostawilam męża Lece do toalety w markecie ale wkładka czysta tylko duzo śluzu. Mialam juz najgorsze mysli

Klara28, masz piękny serduszkowy suwaczek z informacją, że za 7 miesięcy, 2 tygodnie i 3 dni będziesz rodzić :)

Karolaa134, Ty również pięknie wstawiłaś swój suwaczek z ciężarną, na którym widnieje napis, że jesteś w 6 tygodniu i 3 dniu ciąży :) Prawie tak jak ja 😁 Kiedy miałaś ostatnią @ i na kiedy masz termin?

Dziewczyny, jak chcecie zobaczyć suwaki to musicie się zalogować na forum przez kompa/lapka. Na telefonach niestety ich nie widać :(
Ostatnia miesiączka miałam 7 listopada termin z usg wypada na 10sierpnia A z miesiączki 14 sierpnia😊

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wy tez macie tak duzo śluzu? Dzis na zakupach mowie kurde no tak mokro mam jak nic najgorsze... Zostawilam męża Lece do toalety w markecie ale wkładka czysta tylko duzo śluzu. Mialam juz najgorsze mysli

U mnie falowo, czasami jest, czasami go nie ma. Ale jak jest to nie jakoś dużo jak np przy owulacji. Jest wilgotno, ale nic się nie leje [emoji848]

Zastanawiam się natomiast czy nie przesadzam z tabletkami...
Rano euthyrox, godzinę później duphaston, przy śniadaniu pragna plus i pragna dha, w ciągu dnia 2 tan. magnezu, wieczorem znowu duphaston.
Moja torebka to istna apteka

U mnie falowo, czasami jest, czasami go nie ma. Ale jak jest to nie jakoś dużo jak np przy owulacji. Jest wilgotno, ale nic się nie leje [emoji848]

Zastanawiam się natomiast czy nie przesadzam z tabletkami...
Rano euthyrox, godzinę później duphaston, przy śniadaniu pragna plus i pragna dha, w ciągu dnia 2 tan. magnezu, wieczorem znowu duphaston.
Moja torebka to istna apteka
U mnie nie lepiej, Euthyrox rano, trzy razy dziennie Duphaston, 6 tabletek Magne B6, i Prenatal😅 dużo tego cholera 😬

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry