Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WitamCześć dziewczynyChciałabym dołączyć do Waszego grona.
Trzy testy nie mogą się mylić.. wg kalkulatorów termin porodu wypada na 12.08.
Wracam do Polski w środę, więc postaram się jeszcze zrobić betę.
Nie potrafię w to uwierzyć.. w cyklu, kiedy już totalnie odpuściliśmy.
Mam już dwóch synów: 5,5 i 9 lat.. i mam wrażenie, że było to tak dawno temu, że nic już nie pamiętam.
Pozdrawiam i dużo zdrówka dla wszystkich! Czeka nas wspaniała przygoda.
Jeśli robisz TSH ja bym zrobiła od razu pakiet, czyli Ft3, Ft4, anty tpo, anty Tg i TSHJeśli zrobisz samo TSH i wyjdzie coś nie tak i tak będziesz musiała zrobić całą resztę
![]()
Zrobie TSH i te Ft3 i ft4 i zobaczę jak wyniki .Witam
aha ok a drogie takie badania. Pamietam jak w poprzedniej ciąży za pierwsze badania a było ich trochę zapłaciłam coś koło 500 zł . Może w necie będzie kosz
HejkaWitam się i ja. Termin na 15 tego sierpnia ( wstępnie)
Gdzie zapisywałeś się na NFZ tez chce iść żeby lekarz przypisał mi badania a nie za bardzo w Poznaniu się orientuje na NFZJa zapisywalam sie wczoraj na NFZ i mi podali termin na 4 grudnia ale powiedzialam ze za wczesnie to wpisali 9.12...
Z tego co pisałaś szybko wyznaczyli ci terminGdzie zapisywałeś się na NFZ tez chce iść żeby lekarz przypisał mi badania a nie za bardzo w Poznaniu się orientuje na NFZ
DziędobryAż zrobiłam kolejny testno ale 3 testynie mogą się mylić..