Justyśka87
Fanka BB :)
Dziewczyny latam sikać dosłownie co godzinę, cały czas czuję parcie na pęcherz 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też się tak czuje, troche jak przed okresem..U mnie dokładnie tak samo, ale jak już zobaczę na usg tą moją fasoleczke to już napewno do mnie dotrze
A powiedzcie mi dziewczyny czy Wy też się czujecie takie pełne? Ja nie jem jakoś dużo, a czuje się jak balon![]()
No beznadziejne uczucie, ale może tak ma być hormony robią swojeTeż się tak czuje, troche jak przed okresem..
Często;D Ja chodzę normalnie;pDziewczyny latam sikać dosłownie co godzinę, cały czas czuję parcie na pęcherz![]()
Ja mam dokładnie tak samo... Ogólnie nie mam ochoty na jedzenie, ale jak zjem to czuję się lepiej.Też się tak czuje, troche jak przed okresem..
Witamy !! Piękna betaWitam się i dołączam z betą w dniu spodziewanej @ 886☺, progesteron 37.5 (więc chyba dobry?). Termin ok 7 sierpnia. Pierwsza wizyta 16.12. To będzie trzeci Skarb w moim 37letnim życiu. Córcie mają 11 i prawie 7 lat. Zdążyłam już trochę zapomnieć, jak cudowne to uczucie. Objawów szczególnych na razie nie mam. Odrobinę mdli, rozpychanie w dole brzucha. W piątek się zmartwiłam, bo wieczorem na papierze toaletowym pojawił się różowy śluz. Brzuch trochę bolał. Ale ustało, więc jestem dobrej myśli.