oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Z tego co patrzyl w necie to serduszko ok 170 bije w 9-10 tyg. Jezeli serduszko bije mniej niż 110 to trzeba to. Kontrolować takze kochana głową do gory.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja piję właśnie wodę z sokiem, trochę soku, dużo wody i jakoś idzie, zima biorę ciepłą wodę, bo zimna ciężko wchodzi, inna opcja to pokroić cytryne/pomarańcze w plasterki i tylko dolewać tej wody do szklanki, ale tak to mi dobrze wchodzi latem. Wlewam też do dużych szklanek/kufli, pije słomka i jakoś więcej wchodzi, w nocy co idę do toalety to wypijam też szklankę. Czasem wypije jakiś rumianek/mięte/melise. Dużo Inki pije. No i domowy syrop też chyba można czasemTo co tu pićherbata to jedyny neutralny w smaku napój... Woda jest dla mnie mdła,a soki za słodkie
O też fajne pomysły, nie próbowałam z malinami czy truskawkami, a ananas na pewno można? Bo lubię, a kiedyś mnie ktoś przestrzegał w ciążyJa zalewam wodą wszystko
Pije Muszyniankę, bo nigdy żadnej innej nie lubiłam i wbrew pozorom, ze woda jest bezsmakowa, ja w tej wyczuwam lekki posmak.
A zalewam albo owoce z mięta albo z melisa, w przeróżnych kombinacjach.
Zalewam ananasy, pomarańcze, grejpfruty, mandarynki, mrożone maliny i truskawki. Zawsze staram się dodać właśnie jakaś miętę lub melisę.
Albo gotuje wodę i zalewam wrzątkiem w kubku goździki, anyż, cynamon, miód, pomarańcze i imbir. Bez herbaty. Wszystko ładnie puści sok, przestygnie i pije. Czasem dorzucę sok z malin albo jeżyn. Mega tez jest gałązka rozmarynu w takim naparze.
![]()
![]()
![]()
O też fajne pomysły, nie próbowałam z malinami czy truskawkami, a ananas na pewno można? Bo lubię, a kiedyś mnie ktoś przestrzegał w ciąży [emoji848] Wiem że z imbirem to ostrożnie, bo złapany wrzątkiem może wywoływać skurcze, więc dodaje poniżej 50 stopni, ale skoro Ci nie szkodzi, to w sumie czemu nie?!
O też fajne pomysły, nie próbowałam z malinami czy truskawkami, a ananas na pewno można? Bo lubię, a kiedyś mnie ktoś przestrzegał w ciąży [emoji848] Wiem że z imbirem to ostrożnie, bo złapany wrzątkiem może wywoływać skurcze, więc dodaje poniżej 50 stopni, ale skoro Ci nie szkodzi, to w sumie czemu nie?!
Miłej niedzieliDzień dobry sierpnioweczki, witam się w 6+0 z jednym kilogramem na plusie - mam nadzieje ze to woda [emoji28]
Miłej niedzieli wszystkim życzę [emoji177]
A probowalas suszone śliwki, rodzynki, kefir?