Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie mój lekarz nic na ten temat nie powiedział tylko dodał że wszystko idzie szybko i dobrze do przodu żebysię cieszyćZ tego co patrzyl w necie to serduszko ok 170 bije w 9-10 tyg. Jezeli serduszko bije mniej niż 110 to trzeba to. Kontrolować takze kochana głową do gory.
Ja muszę uważać niestety z jedzeniemWitam się niedzielnie Dziewczęta. U mnie 9+2. Objawy odpuściły, poza sennością i chorymi snami i okrutnym bólem piersi. Już kupiłam większy stanik, w staniku jako tako, za to po zdjęciu ło matulu, ratunku. Gdzie się podziały moje małe cycuszkiSiostry, jak u Was z przemianą materii? U mnie metabolizm zwolnił dramatycznie, mało jem bo czuję się pełna przez wiele godzin, a kg idą w górę i jestem cała spuchnięta. I plecy, plecy panie, bolą
Życzę spokojnej niedzieli![]()
Ja aż tak nie wybiegam w przyszłośćDzień dobrydziewczyny a co myslicie o cięciu cesarskim na żądanie? Ja panicznie boję się porodu naturalnego i rozważam taką opcję.
O kurcze 33kg niezły wynik moja ciotka 40kgJa muszę uważać niestety z jedzeniem
Ze starszakiem przytyłam 33 kg
Niczego sobie nie zalowalam
W tej sobie powiedziałam że tyle co muszę nic na siłę
Ile już przytyłas??
Po wadze tak 3kg, ale po obwodach czuję już tycie. Nie chciałabym przytyć za dużo, bo w ciągu ostatniego roku udało mi się schudnąć 16kgJa muszę uważać niestety z jedzeniem
Ze starszakiem przytyłam 33 kg
Niczego sobie nie zalowalam
W tej sobie powiedziałam że tyle co muszę nic na siłę
Ile już przytyłas??
Jak to moja ex teściowa mawiałaDzień dobrydziewczyny a co myslicie o cięciu cesarskim na żądanie? Ja panicznie boję się porodu naturalnego i rozważam taką opcję.