Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dwa porody drogami natury jeden sam siebie sie zaczol drugi prowokowany z uwagi na nadcisnienie ale i tak nie zamienilabym tego a cc chociaz drugi przez oxytocyne byl o wiele bardziej bolesny i skurcze co minute przez 5h. Niewiem jak to po cc ale po porodach moglam odrazu funkcjonowac a po drugim to juz wogole bo niemialam naciecia krocza a wiadomo po cc jednak jest sprawnosc ograniczonaDzień dobrydziewczyny a co myslicie o cięciu cesarskim na żądanie? Ja panicznie boję się porodu naturalnego i rozważam taką opcję.
Moja mama w ciąży ze mną bardzo przytyła to na mnie krzyczy że mam nie jeśćNie jadłam bo musiałam leżeć a że byłam nastka lezalam u mamy a mamusia twierdziła że sie je za dwoje![]()
Moja tak samo przytyla ze mna w ciąży 20kg i teraz chodzi mi gada żebym nie jadła dużo bo będę tylko później zła sama na siebieMoja mama w ciąży ze mną bardzo przytyła to na mnie krzyczy że mam nie jeśćzazdroszczę dziewczynom które w ciąży mają tylko piłeczkę i nie widać nadprogramowych kilogramów, a ja zawsze miałam tendencje do tycia to tylko czekam aż zacznę zamieniać się w fokę szarą i Greenpeace odłowi mnie i wrzuci do morza
![]()
Ja też nie. Ja przytylam 30+kg. Tyle, że ja strasznie wodę przy każdej zmianie hormonalnej zbieram. Byłam tak spuchnieta, że nie miescilam sie w żadne buty. Nawet japonki. No i brzuch miałam taki wielki, że spodnie ciążowe rozmiaru 44 opinaly go i pas mi się w brzuch wżynał, a w nogawki wsadzilabym jeszcze ze 2 nogi [emoji23]Ja nie wiem jak niektóre kobiety to robią że sam brzusio idzie mała piłeczka [emoji2368]