WiolaWo
Fanka BB :)
clearblue jest na tyle czuły że nie musisz pierwszy moczTak tylko znów muszę czekać do jutro bo dzisiaj już pierwszy mocz był, ehhh
Ja swój robilam wieczorem, 3 dni przed @
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
clearblue jest na tyle czuły że nie musisz pierwszy moczTak tylko znów muszę czekać do jutro bo dzisiaj już pierwszy mocz był, ehhh
Kijowo, a spóźnić się kilka minut, nie zaspalam nigdy do pracy?
clearblue jest na tyle czuły że nie musisz pierwszy mocz
Ja swój robilam wieczorem, 3 dni przed @
Jeśli labo jest całodobowe i również całodobowo pobierają to jak najbardziej. U mnie w szpitalu labo jest całodobowe ale pobranie jest tylko od 7:30 do 11 od pn do sob. Jedynie biorą próbki krwi całodobowo jak ktoś Ci pobierze. Mnie ostatnio koleżanka pobierała krew i z tą próbka leciałam do labo.Ale Myślisz że dzisiaj?
Jeśli labo jest całodobowe i również całodobowo pobierają to jak najbardziej. U mnie w szpitalu labo jest całodobowe ale pobranie jest tylko od 7:30 do 11 od pn do sob. Jedynie biorą próbki krwi całodobowo jak ktoś Ci pobierze. Mnie ostatnio koleżanka pobierała krew i z tą próbka leciałam do labo.
Nieee tylko aptekiW Rossmannie jest?
Nieee tylko apteki
A jeśli zależy Ci na krwi a rano nie możesz w aptece są już tez dostępne testy z krwi
Będzie napewno trudno ale dasz radę. Na pocieszenie powiem Ci że mój pierwszy test to była ledwo widoczna kreska A beta z wczoraj 6082. Myśl pozytywnie, wytrzymasz do czwartkuWłaśnie dzwoniłam do szpitala do laboratorium. Niestety nikt nie odbiera. Ale lipa... Nie wiem jak ja wytrzymam w tej niewiedzy jutro cały dzień w pracy
Słabo, ale widocznaZrobiłam dzisiaj. I znów cień kreski wyszedł tyle że od razu. Nie wiem co myśleć... ehhh [emoji848][emoji26]Zobacz załącznik 1061834