reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Verona26- u mnie też był ból piersi taki jak opisujesz, rozchodzący się pod pachy :) test pokazał wtedy 2 kreski.
W listopadzie natomiast przez kilka dni miałam taką słaba kreske, okazało się być to ciąża biochemiczna. Kreska wtedy nie ciemniala, beta wyszła 18 a potem już 5 i przyszedł okres opóźniony. Ale nie miałam takiego bólu piersi itd, więc myślę i życzę Ci aby u Ciebie okazało się być to ciąża :)))

Mój mąż już mnie wyzywa o te testy i nie każe nic robić. Bo niepotrzebnie się nakręcam. Jutro po pracy zrobię obojętnie gdzie bete nawet 100 km pojadę A zrobię bo dłużej nie wytrzymam.
Sprawdzalam u siebie w szpitalu to. W niedziele zamknięte. Ale w tyg do 18 pobierają to pewnie i u ciebie tak bedzie. Moze skocz jutro po pracy. A co do clearblue to sprawdź która apteka ma u ciebie w okolicy dyżur ( w necie sprawdzisz) i zadz. Zapytaj czy maja taki test

Ale piszecie 😱
@Verona26 trzymam kciuki, u mnie taka kreska niestety zwiastowała biochemiczną. Mam nadzieje, ze u Ciebie będzie inaczej.

właśnie zjadłam obiad. Kurcze ale mam apetyt. Muszę przystopować.

No ból piersi jest okropny. I jeszcze ten jakby guzek, czy zgrubienie takie pod lewa piersią i to boli. Jak dzisiaj to wyczula to się przerazilam. Nie wiem co to jest[emoji25] Oby beta wyszła pozytywnie.
Verona26- u mnie też był ból piersi taki jak opisujesz, rozchodzący się pod pachy :) test pokazał wtedy 2 kreski.
W listopadzie natomiast przez kilka dni miałam taką słaba kreske, okazało się być to ciąża biochemiczna. Kreska wtedy nie ciemniala, beta wyszła 18 a potem już 5 i przyszedł okres opóźniony. Ale nie miałam takiego bólu piersi itd, więc myślę i życzę Ci aby u Ciebie okazało się być to ciąża :)))

Beta albo clear Blue zamiast dopatrywania się, serio. Dużo czytałam o ciąży biochemicznej i dziewczyny pisały że na testach kreska była mało widoczna i nie ciemniała. Nie umiałabym w takiej niepewności funkcjonować.
To prawda. Przy jednej biochemicznej miałam taka słaba, przy drugiej najpierw ciemna, na drugi dzień ciemniejsza a na trzecie już jaśniejsza i po 4 dniach @.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry