reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jejku, mi 5 dni przed @ nic by nie wyszło na bank przy takiej długości cyklu [emoji848] a ja miałam najtańsze testy z apteki, płytkowe, jeszcze koleś w aptece się pomylił i zamiast dwóch 10 dał mi jeden 10 i drugi 25. Drugi zrobiłam dwa dni po @, z rana, to takie ni to ni sio wyszło [emoji51]

Dokładnie mi w dniu planowanej miesiączki dokładnie w 14 dniu po owulacji bo miałam monitorowany cykl wychodził taki cień cienia ze prawie słabo to było widać a co mówić o jakimś 11 lub 12 dc.

Mi teraz dziewczyna na innym wątku napisała że te testy przeklamuja i wychodzą cienie. Wstawila zdjęcie j ma coś podobnego do mojego. Ehhh... Nie wiem czy jest sens robić bete czy czekać na okres... [emoji26][emoji25]

Nie rob tak, nakrecasz siebie ze widzisz kreskę jak jej nima
Cień nie jest kreska
Poprzedni też tak samo wyszedł i ani jeden ani drugi nie jest lepszy
Chcesz być pewna zrób bete będziesz mieć pewność 100% a jak nie masz czasu na bete to nie nakręcaj się bardziej nic to nie daje tylko wrazie co nieda boże większe rozczarowanie będzie

Wiem wiem. Ale ciężko o tym nie myśleć.
Nie rob tak, nakrecasz siebie ze widzisz kreskę jak jej nima
Cień nie jest kreska
Poprzedni też tak samo wyszedł i ani jeden ani drugi nie jest lepszy
Chcesz być pewna zrób bete będziesz mieć pewność 100% a jak nie masz czasu na bete to nie nakręcaj się bardziej nic to nie daje tylko wrazie co nieda boże większe rozczarowanie będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry