Mi wychodzi 6+6 o ile tam w środku jest mały groszeczek bo jeszcze u lekarza nie bylamO, mnie też! ale fajnieczyli tez 7tc? U mnie coś koło 6+3 lub 6+4 zależy jaki kalkulator.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi wychodzi 6+6 o ile tam w środku jest mały groszeczek bo jeszcze u lekarza nie bylamO, mnie też! ale fajnieczyli tez 7tc? U mnie coś koło 6+3 lub 6+4 zależy jaki kalkulator.
Jak się okaże, że jesteś w ciąży to do lekarza też nie pójdziesz bo będziesz sama na rano?
Gabrysia nie nakręcaj jej też bo to już drażniące się robiJak się okaże, że jesteś w ciąży to do lekarza też nie pójdziesz bo będziesz sama na rano?
Gabrysia nie nakręcaj jej też bo to już drażniące się robi
My swoje ona swoje
I tak bety nie zrobi
Ale zdarzają się przypadki losowe korki, wypadki, biegunka! I siła rzeczy się spoznisz i nic z tym nie zrobisz na moje dla chcącego nic trudnego ale to tylko moje zdanieNiestety. Jestem na rano sama. Jedna. Więc nikt mnie zastąpić nie może.
Czyli wy tak jak jaO, mnie też! ale fajnieczyli tez 7tc? U mnie coś koło 6+3 lub 6+4 zależy jaki kalkulator.
Ale zdarzają się przypadki losowe korki, wypadki, biegunka! I siła rzeczy się spoznisz i nic z tym nie zrobisz na moje dla chcącego nic trudnego ale to tylko moje zdanie
Ja się okaże że jestem w ciąży to nie pójdę do pracy. Inna bajka. Jak nie mam pewności to nie będę cudowac! Zrobię bete po południu jutro w prywatnym labo. Rano zadzwonię i zapytam.
Mnie to takie rzeczy trochę przerażająJeśli ze sprawdzonego źródła a nie z rynku to czemu nie
Ja mam taki od "szamana" że tak powiem
Znajomy interesuje się Indianami na takim poziomie że jeżdżą na złoty co rok i miesiąc bez życia współczesnego na łąkach pod tipi
Zrobiony z rzemykow i piór
I nie pamiętam kiedy mi się coś śniło
Czy w to wierzyć hmm w coś trzeba![]()
A dobra nieważne bo co ci która doradzi to ty jesteś na nie albo masz już odpowiedźTylko że ja do pracy mam 200 m [emoji23] chodzę pieszo