budkaa
Fanka BB :)
Bedzie dobrze! W ktorym tc jestes? Pierwsza wizyta?Ja dziś miałam ciężki dzień, wymiotowalam [emoji849]brzuch mi się tak spinał, że później przez następne 3h mnie bolał....jutro mam wizytę u mojego gina i tak się boję...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie dobrze! W ktorym tc jestes? Pierwsza wizyta?Ja dziś miałam ciężki dzień, wymiotowalam [emoji849]brzuch mi się tak spinał, że później przez następne 3h mnie bolał....jutro mam wizytę u mojego gina i tak się boję...
Moje bedzie całe dnie grać na konsoliOby nie bo tzn ze corka bedzie caly rok obeczana i na fochu a ja bede spac caly rok![]()
Nie, to już druga wizyta będzie [emoji85]6 tydzień 6 dzień [emoji846]Bedzie dobrze! W ktorym tc jestes? Pierwsza wizyta?
Hahh widzę że lenistwo nie tylko u mnie doszło do tego stopnia że mąż zwraca uwagęMoje bedzie całe dnie grać na konsoli
Ja Przeleze, przespie chociaż z aktywnych rzeczy to rano się wykapalam golac cialo bo chlop się plumkal że jak jeti
A on.. A on będzie mi gotowal
Fajnie się zapowiada
Nasza wizyta w sobotę ciekawe czy życzona karma wróci![]()
A pierwsza kiedy miałaś i co było widać ?Nie, to już druga wizyta będzie [emoji85]6 tydzień 6 dzień [emoji846]
Taka mała fasolkę
To juz nie lenistwo to zagnieżdżane korzeni na stałe w kierunkach kuchnia łazienka łóżkoHahh widzę że lenistwo nie tylko u mnie doszło do tego stopnia że mąż zwraca uwagę![]()