Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to wyszło nie zamierzaneNo padlam jak przwczytalam ze u nas jakies kwasynazwijmy sie „loża szyderców” to nikt juz tu nie przyjdzie mącić
Super ze wizyty udane, na reszte czekam z niecierpliwoscią![]()
Ja już po wizycie. Widziałam [emoji173] aż się popłakałam na fotelu... Wszystko jest ok badania też. Kolejna wizyta 27.01. Dostałam jakieś Wit z grupy B na mdłości i vomex ale z vomecem to tylko jak będzie źle. Tak się cieszę. Dziękuję za słowa otuchy. Trzymam kciuki za resztę wizytujacych. [emoji8][emoji8][emoji8]
Kurczęcie, są emocje co? Brawo, gratulacje, cudowne wieściJa już po wizycie. Widziałam ❤ aż się popłakałam na fotelu... Wszystko jest ok badania też. Kolejna wizyta 27.01. Dostałam jakieś Wit z grupy B na mdłości i vomex ale z vomecem to tylko jak będzie źle. Tak się cieszę. Dziękuję za słowa otuchy. Trzymam kciuki za resztę wizytujacych.![]()
A jak wielkosc pęcherzyka i zarodka? Bo pisałaś kiedyś że coś się nie zgadza, dobrze pamiętam?Kurczęcie, są emocje co? Brawo, gratulacje, cudowne wieści ❤ Ja też leżałam na USG i płakałam a mój O. gapił się w monitor i słowa nie mógł powiedzieć![]()
Ja na pierwszej wizycie byłam sama ,ale serduszka jeszcze nie było.Dziewczyny, brałyście swoich na pierwsze USG? Czy zabierałyście dopiero na kolejne?
Ja bym zabrała, ale jak będzie coś nie tak..., nie będzie zarodka albo serduszka..., to chyba wolałabym powiedzieć mu w domu sama...