Breath_less
Fanka BB :)
Taki mam zamiar tylko gorzej jak się okaże że niema ciąży to urlopu mieć już tyle nie będę
Jest ciąża i nie myśl inaczej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taki mam zamiar tylko gorzej jak się okaże że niema ciąży to urlopu mieć już tyle nie będę
Pięknie!Ja już po wizycie. Widziałam bijące serduszko [emoji3059] i dostałam skierowanie na badania oraz mikroskopijnych rozmiarów zdjęcie [emoji23]Zobacz załącznik 1063621
Kochane proszę trzymajcie kciuki,byłam przed chwilą w toalecie i znowu po siku parę kropel wypadło,tym razem mam wrażenie bardziej pod czerwień,zadzwoniłam do mojego gina, mam przyjechac to przyjmie mnie między pacjentkami![]()
Do mojego gina to musiałabym zadzwonić czy mnie dziś przyjmie , a dopiero co byłam u niego w pon na wizycie i wszystko było ok [emoji58] byłam przed chwilą w toalecie i tym razem czysto .
Jak w poprzedniej ciazy plamilam chwile w 8 tygodniu i podjechalam na ip to sie okazalo ze to poprostu moja nadrzerka sie odezwala....wiec spokojnie to moze byc jakas blacha sprawaTwój gin jest po to, żebyś mogła z nim konsultować takie nieprzewidziane przypadki. Zapewne to nic groźnego, ale niech ma na uwadze, ze jednak się zdarzyło. Tak w razie „W”...
Bardzo dobrze, ze jest już czysto![]()
Tylko się nie denerwujKochane proszę trzymajcie kciuki,byłam przed chwilą w toalecie i znowu po siku parę kropel wypadło,tym razem mam wrażenie bardziej pod czerwień,zadzwoniłam do mojego gina, mam przyjechac to przyjmie mnie między pacjentkami![]()
Poważnie?Lepszy tekst
Więcej tatuaży nie było można zrobić![]()