Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewuszki co z zamknięciem??
My już po wizycie. Z maluszkiem wszystko dobrze. Mały ma 3,44mm. Serduszko pięknie bije. Termin na 28 sierpień. Z badań mam do wykonania test obciążenia glukoza tylko 50g. Kolejna wizyta 24 stycznia. Boże, tak się cieszę.
Ja też miałam zimno na ustach na 1 wizycie i mój gin jak to zobaczył to powiedział, że to nie za dobrze i kazał brać heviran 400mg(na recepte) chyba 4 tab. w ciągu doby.Witam się i ja, od 6 na nogach ale chodzę spać kurami wiec nie narzekam. Obudziłam się z zimnem na ustachkurczę mam nadzieje ze to nie szkodzi dzidzi??
Trzymam kciuki dzisiejsze wizyty!!
Trzeba podać nicki do administracji, jak dobrze pamiętam to @oliwka_11 chciała się tym zająć. Nie wiem, czy później też do adminów głównych trzeba pisać, jeśli chce się kogoś dodać, czy już wystarczy do osoby odpowiedzialnej za forum, czy Oliwki pisać.Ja też się zapisuje na prywatny wątek choć zupełnie się nie znam jak to działa [emoji39]
Chyba czekamy na link, Ania - administratorka pisała na Lipcówkach że jest zarobiona po pachy, to musimy cierpliwie poczekać.Trzeba podać nicki do administracji, jak dobrze pamiętam to @oliwka_11 chciała się tym zająć. Nie wiem, czy później też do adminów głównych trzeba pisać, jeśli chce się kogoś dodać, czy już wystarczy do osoby odpowiedzialnej za forum, czy Oliwki pisać.