Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję, ale ja co tydzien jestem u innego lekarza bo akurat moja ginka na miesiecznym urlopie.... i oni mimo, ze sie nie znają (chodze prywatnie tam gdzie sa dobre opinie i wolne miejsce ) każą mi czekac.... Ja jestem.przekonana, ze juz nie mam na co czekac....Wiesz co... Ja bym chyba udała się do innego lekarza, bo chyba nie ma nic gorszego niż dawanie fałszywej nadziei. Dla żadnego lekarza to nic przyjemnego, ale wydaje mi się, że najgorsza prawda jest lepsza niż kłamstwo.. Bynajmniej ja wolałabym wiedzieć odrazu co jest grane, przejść przez to i jak najszybciej zacząć od nowa. Ja poroniłam w kwietniu, a zaszłam ponownie w listopadzie i to po trafionej diagnozie, bo wcześniej przez 4 lata nie udawało się kompletnie.
Wydaje mi się, że nikt przed 9tc raczej nie podejmie decyzji.
A czy beta w dalszym ciągu rośnie ?
Tak opryszczka, przynajmniej raz w roku mam- całe szczęście z tego co piszesz. Miałam w planie dziś lezing na sofie w piżamie ale będzie się trzeba wybrać do apteki [emoji51] dzięki za radę x
Uwielbiam ten tekst PRZEPRASZAM BĘDZIE SINIAK
Ja mam niewidoczne żyły i czasem graniczy z cudem wybicie się..
Ostatnia grudniowa bete mialam pobierana z nadgarstka :/ to dopiero miodzio miejsce do pobrania
Dziewczyny co do zwolnień spokojnie na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło, gdyby coś to będziecie miały info z pierwszej ręki![]()
Jestem po wizycie. Nastąpiło zatrzymanie akcji serca , w poniedziałek jeszcze widzieliśmy z Mężem a dzisiejsze plamienie wszystko zmieniło. W czwartek do szpitala no chyba że samo się zacznie . Kochane dziękuję Wam za ten miesiąc, trzymajcie się zdrowo , tule każda z osobna
Dziękuję, ale ja co tydzien jestem u innego lekarza bo akurat moja ginka na miesiecznym urlopie.... i oni mimo, ze sie nie znają (chodze prywatnie tam gdzie sa dobre opinie i wolne miejsce ) każą mi czekac.... Ja jestem.przekonana, ze juz nie mam na co czekac....
W tamtym tygodniu rosla, ale bardzo slabiutko, w tym nie wiem - nie sprawdzalam.
Jak Twoja opryszczka? Sprawdzilas w ulotce czy mozna uzywac w ciąży?
Mam dokladnie to samo. Ktoregos razu siedzialam w laboratorium chyba z 50min zanim piguly pobraly mi krew. Siniaki potem na dwoch rekach we wszystkich mozliwych do pobierania miejscach.... Zawsze to samo....
Dokladnie, potwierdzam w 100%.
Akile, tak mi przykro[emoji852] ja nie wiem co to sie wyprawia na tym świecie.... [emoji852] Bądź silna i nie zalamuj sie, tule mocno [emoji852]
Niestety....żegnam się [emoji29][emoji29][emoji29]
życzę każdej z Was wszystkiego dobrego!!!
nie ma [emoji173]![]()
8tc ciąży.
Trzymajcie się...