Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje[emoji7]Podwójne wyzwanie ale i podwójna radość[emoji16]Hej [emoji4]
U mnie jest ciąża bliźniacza jednokosmówkowa jednoowodniowa [emoji188][emoji188]
W czwartek mam drugą wizytę, mam wielką nadzieję, że nadal są tam dwie fasolki, bo już wielki szok przeszedł i nastał czas wieeeelkiej radości z nich [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Ja od kiedy jestem w ciąży mc nie jest taki samNo to też zdrowoteż bym zjadła nachosy.. albo frytki, a już najbardziej do żarcie z McDonalda... ale tego nie jadłam ze cztery lata
![]()
U mnie kiepsko.... No ale mój małż umie mnie rozkręcić tak że choćbym już spała to mrrrrrr...Uff nadrobilam
Ciaza to jednak mega dziwny stan. Kazda ma inne zachcianki i samopoczucie.
Tez jem jak swinka i ten brzuch co mi wystaje to nie wiem czy 10 tydz czy ciaza spozywcza
Mam mega ochote na pomarańcze
A dzisiaj wciagnelam hamburgera ale takiego nie fast foodowego tylko z prawdziwa wolowinka w restauracji z frytkami stekowymi i moj brzuch byl wniebowziety
Mam plan przytyc max 14kg startujac z wagi 67 wiec musze sie jakos ogarnac szybko z tym zarciem
A jak u Was z libido bo u mnie ostatnio lezalo i kwiczalo a dzisiaj cos we mnie wstapilo dzikiego wieczorem) hihi
A Twój ile ma? U nas niby od listopada nocnik na tapecie, ale wpadek dalej sporo. Teraz na 3 dni mieliśmy powrót do pampersów (jelitówka) i dziś mam wrażenie że zaczynamy od nowa[emoji30]
mój ma za chwilę 3 lata i uważam go za dziecko odpieluchowane bo woła siku bez problemu, kupę też tylko prosi o pampersa przy dwójce i robi ją na stojąco [emoji848] próbowaliśmy z nocnikiem i on usiądzie i siedzi i siedzi ale nie potrafi się załatwić w ten sposób, płacze i widać że ma z tym jakiś problem. Myśle że to chodzi o pozycje w jakiej jest kupa a nie o samą pieluchę i nie wiem co robić już.
Mnie dzisiaj mąż namówił na pizze na obiad. Była przepyszna ale tak mnie po niej mdli że długo takiego żarcia nie ruszę.
Dobry wieczór [emoji16]
Meldujemy się serduszkowo po 1 wizycie
Mamy AZ 1cm26mm [emoji16]
Trochę nie wyraźny jeszcze jestem
Zobacz załącznik 1064213