Jastia
Fanka BB :)
Znając mnie praktykującą czarną magię, będzie luzikUprzedzam, że to ma typowe elementy scare jump, a jest jeden taki motyw, który do tej pory powoduje u mnie gęsią skórkę na samo wspomnienieDaj znać jak Ci wszedł
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znając mnie praktykującą czarną magię, będzie luzikUprzedzam, że to ma typowe elementy scare jump, a jest jeden taki motyw, który do tej pory powoduje u mnie gęsią skórkę na samo wspomnienieDaj znać jak Ci wszedł
![]()
no właśnie mróz to mi w ogóle nie podchodzi, w sumie nie wiem czemu,.ale jak czytam to się nudzęJa czytam literaturę faktu, zgłębiam temat obozów koncentracyjnych i osoby Hitlera, lubię też thrillery medyczne, kryminały.
Jeśli lubisz kryminały to polecam (choć pewnie znasz) książki Remigiusza Mroza? Lekko się go czyta
A teraz akurat czytam klasykę "Nędzników" Victora Hugo
Szacun, z pewnością było to dla Ciebie spore wyzwanie! Ile Twoja córka ma lat? Jak radzi sobie z niemożnością podjadania niektórych słodyczy? Powiem Ci, że ja też analizuję składy bo teraz to lepiej wiedzieć co się zjada (wszędzie sama chemia)....
a stranger things? Fajny serial i trochę straszny. Golachowskiego sprawdzę, lubię podróżników z jajem. Nie oglądam praktycznie obyczajowki, ale bardzo.mi się podobało Małe Wielkie Kłamstewka bo jest i wątek kryminalny.Polecam watahe, nie ma się nad czym zastanawiać. W ogóle polskie kryminały mi siedzą. Mamy ten problem, że obejrzeliśmy już chyba wszystkie dobre seriale, także dziś na dobranoc cd. książki. Cejrowskiego lubię jako podróżnika właśnie. W poprzedniej ciąży też czytałam książki podróżnicze i jak ktoś lubi takie tematy to plecam książkę Mikołaja Golachowskiego czochralem antarktycznego słonia. Dużo wiedzy i dużo śmiesznych historii. Książka napisana z niesamowitym poczuciem humoru. Czy ktoś mi poleci
jakiś dobry serial? Siedzę w temacie np. Kruki, szepty które słychać nocą, wataha, dom z papieru, wiedźmin, gra o tron, belfer...
Polecam "M jak miłość". On trwa i trwa..Ja ostatnio zaczęłam oglądać serial "Pełne morze" i polecam [emoji854] Mój ulubiony to "Ty" ale ma tylko 2 sezony, więc musiałam znaleźć jakiś inny [emoji847]
na forme 24cm uzulam 2 opakowania ciastek petitki, 500g nutella, 600ml smietany +2 lyzki cukru (mizba dodać żelatynę lub fix lub nascarpone) Na gore 2 galatetki pomarańczowe (lub wiśniowe) rozpuszczone w 700 ml wody.
Herbatniki pokrusz i potem wymieszaj z nutella. Wyłóż na forme 24cm (tortownica) I wstaw do zamrazarki na 20min w tym czasie ubij smietane Z cukrem. Gotowa wylej na spod. Galaretke wlewamy na smietane gdy ta bedzie juz gęstniała (inaczej wypłynie). Owoce opcjonalnie xx
Ja dzisiaj bylam jak osaCzy tylko mnie wszystko i wszyscy wkurzają? Najchętniej zamknęłabym się sama w pokoju i siedziała, bo w końcu kogoś zagryzę [emoji23] To chyba te hormony [emoji2370]