reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
A jakiej firmy jest Twój detektor?
Contec 😊 ten za 200 zł 😉
Dziewczyny błagam o odpowiedź czy któraś z was tez tak miała, że ustapiły wszystkie objawy ciąży ? Piersi mialam ogromne i caly czas mnie bolaly od kilku dni jakby wszystko przestało. Piersi zmalaly i wg nie bolą i czuje taką pustkę straszną jakby juz bylo po wszystkim.. gina mam za 2 dni i wychodze ze zmysłów już..
Kochana nie martw się na zapas, myślę, że obiawy nasilają się i słabną u każdej inaczej. Ja też kilka dni "spokoju" miałam i znowu się nasiliło 😊 koleżanka jest w ciąży starszej o 4 tygodnie i jej gin mówiła, że około 10-12 tyg obiawy mogą złagodnieć lub w ogóle ustać i nie ma to absolutnie wpływu na dzidziusia 😊 myślę, że same sobie robimy tylko niepotrzebne nerwy, będzie dobrze i takiej trzeba być myśli 😊👍

Ja robie tytanowe.. Niema przeciw wskazan
Ale powiedzcie mi jak to do porodu wygląda trzeba mieć zdjete??
Czyste swoje paznokcie??

Dzień dobry przy wtorku 🥰😘
Z tego co pamiętam jak sis rodziła 2 lata temu (miała CC) miała zrobioną bezbarwną hybrydę. Moja klientka jest położną i mówiła, że chodzi tylko o wyłącznie o kolor płytki podczas zabiegu. Najlepiej żeby były bezbarwne. Przy niedotlenieniu paznokcie sinieją jako pierwsze - lekarze mogą stwierdzić, że coś jest nie tak. A klips nie musi być założony za palec, może być równie dobrze założony za ucho 😉

Witajcie . Straciłam nadzieję Kochane i chyba zaczynam się z tym godzić. Moja dzisiejsza beta wynosi niecałe 9tys gdzie normy lab zakładają że od 1-10 tyg ciąży powinno być od 200-200000 więc mój wynik jak na wiek ciąży (9t2d) jest maly. 😪 Plus do tego dochodzą plamienia,które od piątku cały czas są,tylko że teraz coraz ciemniejsze..czasami zaczynają przypominać okres 😩 w czwartek szpital ! Trzymajcie kciuki zebym przeżyła !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry