Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne wieściI już po wizycie. Wszystko ok. Serduszko pięknie bijez usg 7t+2d
Oj czekanie to okrutna sprawa, szczególnie teraz, kiedy chciałoby się siedzieć wszystko na bieżącoJa mam wizytę dopiero 30 stycznia, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu [emoji1787]
U mnie to samo!
Zrobiłam dwa testy w domu, później grzecznie czekałam do 6tc i wybrałam się do lekarza po skierowanie na pierwsze badania lab.
Pierwsze usg mam w ten piątek, to będzie 7+3tc
Przeżyłam ten czas o wiele wiele spokojniej niż przy pierwszej ciąży!
Nie dostałaś skierowania na NFZ? Ja też chodzę prywatnie ale lekarz wypisał mi skierowanie na badania na NFZ, bo to się nam po prostu należy. Nie jestem natomiast pewna, czy skierowanie wypisze lekarz pierwszego kontaktuSłuchajcie, mam pytanie dotyczące badań krwi. Chodzę do ginekologa prywatnie i dostałam skierowanie na badania, sprawdziłam cennik z luxmedzie i wyszła astronomiczna kwota. Nie mogę znaleźć cennika przychodzi NFZ w internecie. W ogóle moja lista badań:
Grupa krwi
Morfologia
Mocz
WR
HIV
HCV
TSH
Glukoza
Toksoplazmoza igG
Toksoplazmoza iGM
Różyczka igG
Różyczka igM
Na różyczkę byłam szczepiona, to w ogóle nie wiem po co, a te weneryczne strasznie drogie, tak że za te badania cennik Luxmedu mówi 617zl
Dostanę od internisty skierowanie na któreś z tych badań? Gdzie zrobić płatne? Pomocy
A Luxmed jest drogi, ja bym szukała chyba w placówkach bezpośrednich labo, Synevo albo DiagnostykaSłuchajcie, mam pytanie dotyczące badań krwi. Chodzę do ginekologa prywatnie i dostałam skierowanie na badania, sprawdziłam cennik z luxmedzie i wyszła astronomiczna kwota. Nie mogę znaleźć cennika przychodzi NFZ w internecie. W ogóle moja lista badań:
Grupa krwi
Morfologia
Mocz
WR
HIV
HCV
TSH
Glukoza
Toksoplazmoza igG
Toksoplazmoza iGM
Różyczka igG
Różyczka igM
Na różyczkę byłam szczepiona, to w ogóle nie wiem po co, a te weneryczne strasznie drogie, tak że za te badania cennik Luxmedu mówi 617zl
Dostanę od internisty skierowanie na któreś z tych badań? Gdzie zrobić płatne? Pomocy
To ja chwile po tobie 16.20Ja mam wizytę jutro o 15.45 I już mam stresa. A moje mdłości zamieniły się w wieczorne. Przed chwilą w pracy kroiłam pani mielonkę i myślałam że już będę musiała uciekać do kibelka A potem poczułam jej perfumy. Ło matko.