Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślę, że to zależy od tego ile musisz czekać na wyniki badań [emoji85]Na badania mogę pójść kiedy chcę, np kilka dni przed wizytą, czy jest jakiś termin do ich zrobienia?
Te pierwsze ta dluga lista powinno sie wykonac do 10tc.Na badania mogę pójść kiedy chcę, np kilka dni przed wizytą, czy jest jakiś termin do ich zrobienia?
DokładnieTe pierwsze ta dluga lista powinno sie wykonac do 10tc.
Od ok. 20 tyg ciąży możesz korzystać z wizyt u położnej którą wybierasz w przychodni. Spotkacie się raz na tydzień p9znoej można częściej. R9zmawuacie o ciąży o pielęgnacji dziecka coś jak szkoła rodzenia. Słuchacie serduszka, mierzy ciśnienie. Po porodzie przychodzi do domku x8baczyc jak rozwija się maleństwo chyba 6 wizytDziewczyny, mam pytanie czy się któraś z Was orientuje ,jak wygląda wybranie położnej środowiskowej ? Coś słyszałam ,że podobno Pani pielęgniarka przychodzi do domu po urodzeniu dziecka?jak to wyglada?czy w trakcie ciąży też przychodzi?
o wielkie dzięki za info ,bo byłam ciekawaOd ok. 20 tyg ciąży możesz korzystać z wizyt u położnej którą wybierasz w przychodni. Spotkacie się raz na tydzień p9znoej można częściej. R9zmawuacie o ciąży o pielęgnacji dziecka coś jak szkoła rodzenia. Słuchacie serduszka, mierzy ciśnienie. Po porodzie przychodzi do domku x8baczyc jak rozwija się maleństwo chyba 6 wizyt