Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja oprócz zestawu wit dla ciężarnych biorę 1 dziennie.O, a właśnie zauważyłam że w witaminach Prenatal Uno jest właśnie B6. Może dlatego nie mam za bardzo mdłości![]()
Przespać się chwilęDziewczyny, a czy boli Was głowa czasem?Mnie boli od czasu do czasu i wtedy też jest mi delikatnie niedobrze jakaś rada na to?
Może powinnaś pić więcej wody?Dziewczyny, a czy boli Was głowa czasem?Mnie boli od czasu do czasu i wtedy też jest mi delikatnie niedobrze jakaś rada na to?
No to może być dobra rada bo póki co zmuszam się do jej piciaMoże powinnaś pić więcej wody?
Też się zmuszam i na pewno piję za mało ale robię co mogęNo to może być dobra rada bo póki co zmuszam się do jej picia![]()
Kochana kiedy masz wizytę? Ja 14 grudnia idę bo wyszła mi jakaś infekcja w badaniu i muszę się podleczyć, ale muszę się też dopytać o kilka kwestii. Nie byłam szczepiona ani nie chorowałam na ospę wietrzną, a to podobno jest choroba bardzo niebezpieczna w ciążyA mnie dzisiaj plecy bola. Za dlugo siedzialam bez przerwy na kursie i jakos mi dokuczaja. Teraz leniuchujemy z corcia. Strasznie mi sie dluuuzy jak ja zniose czas do wizyty kurcze, tez za malo piję, muszę tego pilnować
Dopiero 20stego bo chce isc jak juz bedzie serduszko.Kochana kiedy masz wizytę? Ja 14 grudnia idę bo wyszła mi jakaś infekcja w badaniu i muszę się podleczyć, ale muszę się też dopytać o kilka kwestii. Nie byłam szczepiona ani nie chorowałam na ospę wietrzną, a to podobno jest choroba bardzo niebezpieczna w ciąży![]()