Justyśka87
Fanka BB :)
WitajWitam
Może i ja dołączę do was ostatnia franca 3 listopad więc mamy 36dc lub 5tc dzisiejszy test jak dla mnie pozytywny idę do lekarza o 14 więc może się dowiem czegoś więcej Zobacz załącznik 1054893
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajWitam
Może i ja dołączę do was ostatnia franca 3 listopad więc mamy 36dc lub 5tc dzisiejszy test jak dla mnie pozytywny idę do lekarza o 14 więc może się dowiem czegoś więcej Zobacz załącznik 1054893
Pozytywny i to wyraźnieWitam
Ale Ci zazdroszczę tych krokietówKupiłam sobie krokiety,byłam taka głodna i wydawało mi się że zjem ich z 3niestety,wszedł tylko 1 na samą myśl że miałabym zjeść drugiego,stawało w gardle
![]()
WitajWitam
Daj znać jak beta i który tydzień przy tym od razu;DAle się rozpisałyście dziołchyja nie wytrzymałam i poszłam zrobić dziś betę, kolejną zrobię w środę, bo w sobotę mam zrobić wyniki ofc prywatnie i chce sprawdzić przed tym czy przyrasta ok. Jakoś po południu będę je miała. Poza tym dopadły mnie mdłości, ale to wtedy jak mam za duży odstęp między posiłkami. Już kilka razy biegłam w pracy do toalety, ale póki co fałszywy alarm
![]()
Widać kreskęWitam