Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja lubię i lato i zimęNo chyba że będzie takie "gorące" lato jak "zimna" zima...![]()
Mnie z synem zdarzało się pomykać, jest z lipca.
Ja lubię i lato i zimę [emoji4] ale wolę jak jest tak pomiędzy 22-25 stopni latem [emoji846] nie jestem fanką upałów i opalania... Może przez kompleksy nie przepadam za basenami itd...
Ja w sumie nie mam zachcianek...jedyne co to odrzuca mnie od kokosowych rzeczy, które przed ciążą mogłam jeść w każdej postaci...Boże czy tylko ja mam fazę na ogórki kiszone?![]()
A miała kontrolę?
Ja nie mam sily sie ruszac jak sa upalyPrzed ciążą mogłam topić się na słońcu całe dnie, teraz już nie lubię![]()
Wolę aktywnie się opalać![]()
Ja bardziej na kapuste kiszona. A tak to mam zachcianki na marchewki i pepsi. Przed ciaza nie lubilam takich rzeczy pic a teraz szklaneczka do obiadu obowiązkowoBoże czy tylko ja mam fazę na ogórki kiszone?![]()
Pisałam do niej ponad tydzień temu i zero odzewu więc wygląda na to że ma to gdzieś.@GabrielaNowak85 co jakiś czas robi listę do administracji. Trzeba do niej na priv napisać
Zastanów się zanim coś takiego napiszesz. Wyobraź sobie, że dostaję bardzo dużo wiadomości i nie wszystkim odpisuję. To jest oo żeby sobie zwrotkę ustawić i nie życzę sobie takich komentarzy.Pisałam do niej ponad tydzień temu i zero odzewu więc wygląda na to że ma to gdzieś.
Bo jeśli ktoś pisze do niej to wystarczy odpisać ok przyjęłam albo coś w tym stylu
Pisałam do niej ponad tydzień temu i zero odzewu więc wygląda na to że ma to gdzieś.
Bo jeśli ktoś pisze do niej to wystarczy odpisać ok przyjęłam albo coś w tym stylu