Matea
Aktywna w BB
Dziewczyny, jakie polecacie witaminy brać w ciąży z dobrym składem i w przestępnej cenie?
Polecam Ci ten ranking [emoji846] Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, jakie polecacie witaminy brać w ciąży z dobrym składem i w przestępnej cenie?
Ja biorę MamaDHA premium +, ginka poleciła, poczytałam opinie.Dziewczyny, jakie polecacie witaminy brać w ciąży z dobrym składem i w przestępnej cenie?
Laski lekarz na 16 50 ,zwolniło się miejsce [emoji6] Jadę, ale mam stres ! Z tego wszystkiego nie przygotowałam pytań bo miałam być na 22 . Trzymajcie kciuki [emoji846]
Pani Kochana, trzymamy kciuki i proszę zrelacjonować wszystko po wizycieLaski lekarz na 16 50 ,zwolniło się miejsceJadę, ale mam stres ! Z tego wszystkiego nie przygotowałam pytań bo miałam być na 22 . Trzymajcie kciuki
![]()
Dzięki [emoji6]Polecam Ci ten ranking [emoji846] Link do: Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. - Pan Tabletka
Wydają się całkiem dobre. Pomyślę o tych [emoji4]Ja biorę MamaDHA premium +, ginka poleciła, poczytałam opinie.
Nie ma żelaza, ale moja ginka mówi że nie ma potrzeby suplementacji gdy nie ma niedoboruWydają się całkiem dobre. Pomyślę o tych [emoji4]
Wydają się całkiem dobre. Pomyślę o tych [emoji4]