Machiatta
Fanka BB :)
No ja niestety tylko na popołudnie, rano więcej dźwigania więc przerzuciłam się na same popołudnia dla bezpieczeństwa. Coś za cośWspółczuje, że jeszcze do pracy idziesz. Ja to bym nie mogła pracować na popołudnie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja niestety tylko na popołudnie, rano więcej dźwigania więc przerzuciłam się na same popołudnia dla bezpieczeństwa. Coś za cośWspółczuje, że jeszcze do pracy idziesz. Ja to bym nie mogła pracować na popołudnie.
No ja niestety tylko na popołudnie, rano więcej dźwigania więc przerzuciłam się na same popołudnia dla bezpieczeństwa. Coś za coś [emoji17]
Póki pomidorową bym zjadła...Z duże ugotowanym w środku, albo z muszelkami....oj zjadłabym mniam mnaimU mnie cała noc wichura a teraz mżawka i szaruga. Ugotowałam pycha pomidorówkę i odpoczywam bo zaraz trzeba kończyć krokiety z mięsem [emoji6] później do biura zrobić projekt łazienki i z powrotem na sofke [emoji13]
Potrzebuje słońca!!! Nie wiem jak wytrzymam do połowy marca [emoji51]
Ja od wczoraj na zwolnieniu, myślałam że będę szczęśliwa z tego powodu i odpocznę a okazuje się, że ani wyspać się nie da, obowiązków dużo ale się nie chce a dziecko chore i marudne..chyba bym poszła do pracy, przynajmniej mniej czasu na marudzenie bym miałaU mnie deszcz ze śniegiem niestety... Na 14.30 do pracy... Wstałam lewą nogą i tak strasznie chce mi się zapalić![]()
Ja od wczoraj na zwolnieniu, myślałam że będę szczęśliwa z tego powodu i odpocznę a okazuje się, że ani wyspać się nie da, obowiązków dużo ale się nie chce a dziecko chore i marudne..chyba bym poszła do pracy, przynajmniej mniej czasu na marudzenie bym miała[emoji23]
A ile godzin pracujesz? Normalnie 8?Ja i mój brzuch już w pracy... Jeszcze się okazało ,że mam wizytę szefostwa z Izraelaa miałam nadzieję na leniuchowanie...
Oj ja tez chetnie bym wsunela taka dobra pomidorowaPóki pomidorową bym zjadła...Z duże ugotowanym w środku, albo z muszelkami....oj zjadłabym mniam mnaim