Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój ma prawie 2,5 i do tej pory prawie co noc minimum raz się budzi, córka w jego wieku miała to już za sobą[emoji53]Jeny mój miał 6 miesięcy kolki teraz ma dwa latka i nadal się budzi w nocy. A teraz to już maskara z pobudkami bo mu 5 idą. Mam nadzieję że drugie będzie spokojniejsze.
No okres buntu tez potrafi trwac i trwacJa to bym chciała mieć takie dziecko jak mi moja mama opowiadała jaka ja byłam jako niemowlę. Nakarmić , przebrać i miała mnie z głowyza to dałam jej popalić jako nastolatka
![]()
![]()
Mój ma prawie 2,5 i do tej pory prawie co noc minimum raz się budzi, córka w jego wieku miała to już za sobą[emoji53]
Ja miałam takie bóle koło 12 tygodnia. Ginekolog mówiła że wszystko ok i że tak się zdarza. Powiedziała żebym więcej odpoczywała.Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanko, od poniedziałku boli mnie podbrzusze czuje tak jakbym miała zaraz dostać miesiączkę.. jestem w 11tc3d , czy któraś z was tak miała? Owszem nic innego mi nie dolega ani nie mam plamień do niepokoju , po prostu chciałam się upewnić czy jest możliwy takie uczucie, bo się macica rościaga itp. To moja pierwsza ciąża. Wizytę mam teraz w ten piątek
O dziękuję za odpowiedz, uspokoiłam sie troszkęJa miałam takie bóle koło 12 tygodnia. Ginekolog mówiła że wszystko ok i że tak się zdarza. Powiedziała żebym więcej odpoczywała.