Joanulka
Fanka BB :)
Bo Ty nie jesteś panikarą [emoji16] albo masz w domu swój aparat do USG [emoji848][emoji848]
Nie mam ale chciałabym posiadać taki sprzęt
Ja to wszystko na luzie w rozpiętej bluzie [emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo Ty nie jesteś panikarą [emoji16] albo masz w domu swój aparat do USG [emoji848][emoji848]
Dziewczyny jestem po pobieraniu krwi na nifty pro. Trzymajcie kciuki zeby wyniki przyszly ok[emoji813]️ zastanawia mnie teraz tylko jedno. Slyszalam ze powinny zostac pobrane dwie probki a widzialam tylko jedna[emoji15] zamiast sie odrazu zapytac to teraz bede sie dreczyc
ZazdroszczęNie mam ale chciałabym posiadać taki sprzęt
Ja to wszystko na luzie w rozpiętej bluzie [emoji28]
Ja tam od 30 znajduje siwe włosy...co zrobisz jak nic nie zrobiszZazdroszczęnajwyżej szybciej będę siwa... Kolor mi się podoba
![]()
Zazdroszczę [emoji847] najwyżej szybciej będę siwa... Kolor mi się podoba [emoji23]
Zobacz załącznik 1076601ja miałam takie [emoji813]️ ale bardzo szybko schodzi kolor niestety [emoji17]
Nie ma to jak zdrowy kopniak o 3.00 w nocy pod żebraPadnięta jestem dziś po zakupach, ale lodówka pełna. [emoji3] I kupiłam sobie ładny kubek na herbatkę [emoji4]
Ja też chodzę na NFZ. Na połówkowe pójdę z mężem prywatnie żeby płeć potwierdzić i żeby w ogóle mąż miał okazję zobaczyć maluszka bo urlopu nie za bardzo może wziąć
Nie mogę doczekać się pierwszych wyczuwalnych kopniaków [emoji3059]