Matea
Aktywna w BB
Też je brałam cała wcześniejszą ciążę[emoji846] wszystko okej, synek zdrowiutki [emoji4] tez chyba się na nie zdecyduje [emoji846] ale też te wydają się godne:Zobacz załącznik 1054982Zobacz załącznik 1054983
To się nie dodało:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też je brałam cała wcześniejszą ciążę[emoji846] wszystko okej, synek zdrowiutki [emoji4] tez chyba się na nie zdecyduje [emoji846] ale też te wydają się godne:Zobacz załącznik 1054982Zobacz załącznik 1054983
Ja nie robilam wcale, bo u mnie jak juz zrobia, to na wynik czeka sie dlugo into bez sensu. U mnie na pierwsza wizyte umawijaa dopiero okolo 8 tygodnia. Czasem jestem zla, ze nie moge sobie pojsc do laboratorium i bety robic codziennie lub co drugi dzien, ale z drugiej strony mysle “a co zmieni ta wiedza”, bo na tak wczesnym etapie co ma byc to bedzie. Tak wiec spokojnie, nie stresuj sie, a bedzie dobrze[emoji847] a o tym czy sie dobrze zagniezdzilo wykaze dopiero usg. Kiedy masz wizyte?
Ja biorę femibion natal 1Dziewczyny, jakie polecacie witaminy brać w ciąży z dobrym składem i w przestępnej cenie?
Ja póki co nie narzekam 
Witaj [emoji3526]Witam mamuśki [emoji6][emoji6] u mnie 4t4d w sobotę mam pierwszą wizytę. Ostatnia miesiączka 7listopada. Nie mam jak na narazie żadnych objawów [emoji4]