No ja myslalam ze na tym prenatalnym sie posiurama przed wejsciem do gabinetu specjalnie bylam, dramat ostatnio
A to dopiero początek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja myslalam ze na tym prenatalnym sie posiurama przed wejsciem do gabinetu specjalnie bylam, dramat ostatnio
Nawet nie strasz, u mnie kazali mieć pełny pęcherz przed usg[emoji85]No ja myslalam ze na tym prenatalnym sie posiuram [emoji23] a przed wejsciem do gabinetu specjalnie bylam, dramat ostatnio
Głową do gory. Hormony w ciazy są ogólnie okropne. Ja się czuję ciągle nabuzowana jak przed okresem i ciągle się czepiam ale na szczęście moj jednym wpuszcza drugim wypuszcza bo już mnie znA. Gorzej z mamą bo ta sobie nie pozwoli i kilka razy w msc mamy ciche dni i na nic moje tłumaczenie że "to hormony"Ja to się w sumie w ogóle nie czujedziś miałam ostrą wymianę zdań z moim P. i mam doła... Nieeee , to nie dół. To kanion.
Ja to się w sumie w ogóle nie czujedziś miałam ostrą wymianę zdań z moim P. i mam doła... Nieeee , to nie dół. To kanion.
U każdej kobiety niby inaczejDzień dobry sierpniowki [emoji177]
Mi brzuszek wywaliło- wzdęło w 10tc i to bez jaj! Nie wysłałam ze to będzie tak szybko, ale możliwe ze wiek i trzecia ciąża ma na to wpływ? Choć czuje się jakby to było koje pierwsze dziecko [emoji85] mam córki 17 i 11 lat
Hej znam to uczucie mam w domciu 15 letniego syna i córcie prawie roczek.Dzień dobry sierpniowki [emoji177]
Mi brzuszek wywaliło- wzdęło w 10tc i to bez jaj! Nie wysłałam ze to będzie tak szybko, ale możliwe ze wiek i trzecia ciąża ma na to wpływ? Choć czuje się jakby to było koje pierwsze dziecko [emoji85] mam córki 17 i 11 lat