Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Usg prenatalne super, ale papp-a namieszala i ryzyko ZD wzrosło na 1:57, więc doszliśmy z mężem do wniosku, że po nifty i tak nie będziemy spokonniejsi, więc zdecydowaliśmy się na amino, małe ryzyko A po wynikach 100% pewność co i jakNie czytalam wszystkich poprzednich postów stąd moje pytanie dlaczego akurat amniopunkcja? Nie wolałabyś czegoś mniej inwazyjnego? Czy już poprostu musisz?
Nifty i amnio daje tyle samo procent. Nifty musi być dokładnie robione skoro w razie co wypłacaja ubezpieczenie 200 ileś tysięcy. Tak mi pani tłumaczyłaUsg prenatalne super, ale papp-a namieszala i ryzyko ZD wzrosło na 1:57, więc doszliśmy z mężem do wniosku, że po nifty i tak nie będziemy spokonniejsi, więc zdecydowaliśmy się na amino, małe ryzyko A po wynikach 100% pewność co i jak![]()
Ja niebawem ruszam z basenem. Mialam wczesniej ale kurcze ta choroba mnie wykonczyla i tylko lezalam pod kocem.Ja chodzę na zumbe 2 razy w tyg ale myślałam jeszcze aby kupić jakiś program DVD dla ciężarnych i coś jeszcze w domu porobić...i jeszcze o basenie myślałam ale teraz tak zimno i mokro na dworze że się odechciewa...
Ja chodzę na zumbe 2 razy w tyg ale myślałam jeszcze aby kupić jakiś program DVD dla ciężarnych i coś jeszcze w domu porobić...i jeszcze o basenie myślałam ale teraz tak zimno i mokro na dworze że się odechciewa...
Jak byłam 2 tyg temu u lekarza to narazie nic nie przytyłam ale uważam że jak 18 lutego będę na prenatalnych to z dwa kg do góry będzie;p