Paulianna89
Fanka BB :)
On lew zodiakalny, ja lew i dziecko też będzie lwemarmageddon będzie w domu [emoji16]
Kochana ja to mam kombo! Mój skorpion synek skorpion i teraz będzie jeszcze lew, to sobie wyobraź [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On lew zodiakalny, ja lew i dziecko też będzie lwemarmageddon będzie w domu [emoji16]
No to też nieźleKochana ja to mam kombo! Mój skorpion synek skorpion i teraz będzie jeszcze lew, to sobie wyobraź [emoji23]
No to też nieźle [emoji23]
Wow, super pomysł, fajnie mieć taką bratowa[emoji6]
To tak jak ja, wczoraj w sklepie jak zobaczyłam pączki to nie mogłam się powstrzymać, zjadlam od razu po wyjściu ze sklepuDzień dobry dziewczyny [emoji177] znowu mamy weekend a ja od 5:20 już nie mogę spać. Myśle co by tu na sniadanie zjesc i chyba wypadnie znowu na jajka [emoji85]
Wczoraj zgrzeszyłam i zjadłam paczkaa dziś mam w planie upiec ciasto Marysieńkę, jeszcze nie robiłam tegoż ciasta, ale wyglada na smaczne
![]()
Jakie plany na weekend?
Ja też dziś nic nie ruszyłam w domu, miałam strasznego lenia...Ja dziś daruję sobie sprzątanie, nie mam siły, jestem przeziębiona ale na coś dobrego narobilyscie mi ochoty, za mną chodzi ciepła szarlotka.
A dzień dobry [emoji4]
Ja też dziś nic nie ruszyłam w domu, miałam strasznego lenia...
Przydałby mi się wehikuł czasu do 26-go lutego [emoji16]