Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doskonale Cię rozumiem, ja też często mam bóle głowy w ciąży i nie za bardzo chciałam brać leki ale sama lekarka powiedziała mi, że paracetamol można i ostatnio uleglam. Niestety, mi to nie pomogło, może za późno wzięłam.Halooja mam dzisiaj wizytę o 17.
Może wreszcie okaże się tak na 100% czy to chłopak czy dziewczynka... Chociaż po tym USG w szpitalu to straciłam nadzieję ☺
Od kilku dni mam straszne bóle głowy. Myślicie, że paracetamol faktycznie można brać w razie czego? Strasznie się wzbraniam ale dzisiaj mnie tak boli....
Halooja mam dzisiaj wizytę o 17.
Może wreszcie okaże się tak na 100% czy to chłopak czy dziewczynka... Chociaż po tym USG w szpitalu to straciłam nadzieję [emoji5]
Od kilku dni mam straszne bóle głowy. Myślicie, że paracetamol faktycznie można brać w razie czego? Strasznie się wzbraniam ale dzisiaj mnie tak boli....
Mi się dzisiaj kończy zwolnienie więc jutro się wybieram do lekarza, zaraz po odstawieniu dzieciaków do przedszkola. Wybrałam się wczoraj na małe zakupy ale one tak mnie dalej męczą że zaraz mi się słabo robi... Jakoś nie wskazane mi wędrówki, w kościele ostatnio wytrzymałam całe 20 minut i też wróciliśmy się do domu... Też tak macie ?