Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przeżywałam to 2 lata temu, doskonale Cię rozumiemJa po dzisiejszym usg nie mam dobrych wieści w pęcherzyk u ciążowym w macicy 20 mm nie widać niestety NIC...(6+2)...Lekarz kazał przyjść na usg za dwa tygodnie ale to już chyba marne szanse.... A ty wiście idę jutro na usg do innego lekarza z lepszym sprzętem, żeby się upewnić...Ale jak się domyślacie nastroj mam kiepski
Ja nie mam żadnych wymiotów itd. Moze mdłosci ale bardziej mysle ze to głod niż mdłości;p nir martw się, objawy jak maja byc to będą jak nie to nie i nic to nie znaczyCzęść!
Wychodzi na to, że i ja zostałam sierpniówką poraz drugi. Pierwsza córka jest z 18 sierpnia, a teraz wychodzi mi 20 sierpień tylko martwi mnie fakt, że w poprzedniej ciąży w 5tyg już bolały mnie piersi i miałam całodzienne mdłości z wymiotami do 14 tygodnia, a teraz nic. Nie wiem czy to zawcześnie czy coś... Nie to, że się nie cieszę i wiem, że każda ciąża jest inna ale jednak trochę się martwię... Czy Wy też tak macie?