Straciatella
Fanka BB :)
Link do: OLXJaki wybrałaś wózek?![]()
Cena nowego powala, ale jak znalazłam ten.. to stwierdziłam że muszę go mieć. No i czekam
Wysłali to najgorszą firmą kurierską ... ale akurat zadzwonił, że już jedzie! pieroon jedenObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Link do: OLXJaki wybrałaś wózek?![]()
Wysłali to najgorszą firmą kurierską ... ale akurat zadzwonił, że już jedzie! pieroon jedenLink do: OLX
Cena nowego powala, ale jak znalazłam ten.. to stwierdziłam że muszę go mieć. No i czekamWysłali to najgorszą firmą kurierską ... ale akurat zadzwonił, że już jedzie! pieroon jeden
Znalazłam go na OLX, zadzwoniłam do nich wczoraj i od razu wysłali.Piękny kolor wiosenny [emoji7] z neta zamawiałaś?

Link do: OLX
Cena nowego powala, ale jak znalazłam ten.. to stwierdziłam że muszę go mieć. No i czekamWysłali to najgorszą firmą kurierską ... ale akurat zadzwonił, że już jedzie! pieroon jeden
Znalazłam go na OLX, zadzwoniłam do nich wczoraj i od razu wysłali.
Nie wiem czy nie przegięłam i czy nie będę narzekać... i może to była pochopna decyzja, ale mam nadzieję że jednak nie![]()
Zakochałam się![]()
Z tego co czytałam to to dobra firma więc pewnie będziesz zadowolonaZnalazłam go na OLX, zadzwoniłam do nich wczoraj i od razu wysłali.
Nie wiem czy nie przegięłam i czy nie będę narzekać... i może to była pochopna decyzja, ale mam nadzieję że jednak nie![]()
FajnyyyyZakochałam się![]()