Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie tak samo. Koleżanka wysłała mi zdjęcia z Kauflandu.. Pustki! W całej Anglii też niby kończy się papier toaletowy. Po co im papier??????No to jednak różnica praca biurowa A fizyczna. Kurczę zaczyna mnie przerażać to znikanie produktów spożywczych ze sklepów.. teraz jak pozamykali, szkoły, przedszkola itp to myślę, że będzie jeszcze gorzej.
Ja mam x landera xmove spacerówkę chyba jako jeden z najszerszych na rynku. Co mogę powiedzieć- bardzo dobrze się prowadzi , duża osłona ( można rozpiąć zamek ) , co do koloru to jak postoi dłużej na słońcu to kolor blaknie i to mocno , duży kosz , szelki mogły by być lepsze ( zacinają się i nie mogę czasem odpiąć ) , koła są duże przez co wszędzie tym wózkiem wjadę , amortyzatory tez spoko. Generalnie polecam ten model - innych nie znam z xlandera . Dla mnie najwazniejszebw wózku jest to żeby dziecko głęboko siedziało i wygodnie no i oczywiście komfort prowadzenia a to moim zdaniem akurat w tym modelu jest spełnione.Co myślicie o wózku xlander xpulse ?
Mnie tak samo. Koleżanka wysłała mi zdjęcia z Kauflandu.. Pustki! W całej Anglii też niby kończy się papier toaletowy. Po co im papier??????w obliczu wirusa raczej nie pomoże? Ja mam w szufladzie 2 mąki, 2 makarony, ryż i co mam więcej kupić? Na co to komu? A sklepów i tak nie zamkną
O a jak załatwiłas sobie zwolnienie? Poprostu powiedziałaś że chcesz iść? Ja od pon też chyba pojde. Wszyscy mówią lepiej dmuchać na zimneHejo, dziewczyny, jednak poszłam na L4 do 22.03.....kurcze od 7 lat nie byłam na L4...i nie umiem sobie miejsca znaleźć...czlowiek taki mniej zorganizowany niż jak się do pracy chodzi...
Chciałam się was zapytać, wiem że na 92% będę mieć dziewczynkę, jestem w 19 tyg, rozumiem, że mogę kupować już jakieś ciuszki, rzeczy etc...jak to u Was jest? A może jest wśród Was kobietka z Krakowa z terminem na lipiec/sierpień? Pozdrowionka
Niby możesz, ale z lekka doza ostrożności [emoji16] u mojej koleżanki na 95% miała być dziewczynka i w 7 msc się okazała być chlopcem. Więc na typowo dziewczęce rzeczy chyba poczekałabym do połówkowych chociażby [emoji16]Hejo, dziewczyny, jednak poszłam na L4 do 22.03.....kurcze od 7 lat nie byłam na L4...i nie umiem sobie miejsca znaleźć...czlowiek taki mniej zorganizowany niż jak się do pracy chodzi...
Chciałam się was zapytać, wiem że na 92% będę mieć dziewczynkę, jestem w 19 tyg, rozumiem, że mogę kupować już jakieś ciuszki, rzeczy etc...jak to u Was jest? A może jest wśród Was kobietka z Krakowa z terminem na lipiec/sierpień? Pozdrowionka
Ooo kurcze a już parę rzeczy kupiłam na dziewczynkę, bo tak się ucieszyłamNiby możesz, ale z lekka doza ostrożności [emoji16] u mojej koleżanki na 95% miała być dziewczynka i w 7 msc się okazała być chlopcem. Więc na typowo dziewczęce rzeczy chyba poczekałabym do połówkowych chociażby [emoji16]