Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje córki.A ja jestem właśnie po długieeeej wizycie. Będzie na 100% dziewczynkażadnego siusiaka nigdzie nie ma.
![]()
I tak trzymać nie możemy się zamartwiac i zdradzać sprawami na które ostatecznie wpływu nie mamy.Dzięki dziewczyny [emoji8]
Dziś obudziłam się w lepszym humorze, śniło mi się, że zobaczyłam moje panny w 3D i wyglądały tak pięknie, pyzate [emoji3059]. Śmiałam się, że noski i uszy mają zupełnie jak u tatusia [emoji7]. Do tej pory mam uśmiech na twarzy.
Trochę zaniepokojona jednak jestem tym, że noworodek z Wielkiej Brytanii ma koronawirusa [emoji33]
Dzięki dziewczyny [emoji8]
Dziś obudziłam się w lepszym humorze, śniło mi się, że zobaczyłam moje panny w 3D i wyglądały tak pięknie, pyzate [emoji3059]. Śmiałam się, że noski i uszy mają zupełnie jak u tatusia [emoji7]. Do tej pory mam uśmiech na twarzy.
Trochę zaniepokojona jednak jestem tym, że noworodek z Wielkiej Brytanii ma koronawirusa [emoji33]
Ja w pierwszej ciąży (synek) czułam się kapkę lepiej. Teraz ma być córka i od początku strasznie odrzucało mnie od słodyczy. Herbata słodzone tyle co zawsze okazała się za słodka, każdy sok za słodki, dla mnie nawet woda była słodka... teraz już troszkę lepiej bo zajadam slodkosci. Ale np w 1 ciąży ratowałam się cola na mdłości i później co jakiś czas miałam mega smaka na colę. A teraz jest dla mnie okropna.Gratuluje córki.
A tak na marginesie Z ciekawosci ta ciaza czujesz inaczej inne zachcianki, może inny kształt brzucha jak to mówią bardziej "rozlany" na dziewczynkę lub inne? Czułaś że to dziewczynka w jakiś sposób?
U mnie ta ciąża cała wskazuje na dziewczynkę w nawiązaniu do tych wszystkich przesądów. Ciągnie mnie na slodkie, brzuch mam coraz bardziej rozlany na boczki (czego wcześniej nie miałam), mam cerę jak nastolatka i przez pierwsze miesiace rzygałam non stop, czego też w ogóle nie miałam wcześniejGratuluje córki.
A tak na marginesie Z ciekawosci ta ciaza czujesz inaczej inne zachcianki, może inny kształt brzucha jak to mówią bardziej "rozlany" na dziewczynkę lub inne? Czułaś że to dziewczynka w jakiś sposób?
No własności bardzo ciekawe. Ja w tej ciazy zwracać nie zwracałam ale tak mnie mulilo i na wieczór nadal mnie męczy gdzie w poprzednich azctak chyba nie mialam.Na słodkie mnie ciągnie chce mi sie zadnych fadtfoodow itp ale brzuch w sumie nie wiem trudno powiedzieć czy rozłamu ciężko mi to ocenić. Dlatego ciekawa jestem jak to się wszystko ma do plci[emoji6]U mnie ta ciąża cała wskazuje na dziewczynkę w nawiązaniu do tych wszystkich przesądów. Ciągnie mnie na slodkie, brzuch mam coraz bardziej rozlany na boczki (czego wcześniej nie miałam), mam cerę jak nastolatka i przez pierwsze miesiace rzygałam non stop, czego też w ogóle nie miałam wcześniejdlatego jak mi powiedzieli raz ze3 to chyba chłopak, to zaczęłam myśleć że te zabobony są guzik warte.. Ale teraz
![]()