Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jeszcze wklejam Wam takie info ze strony Rodzić po ludzku, zapoznajcie się z treścią bo może Nam się taka informacja w tych ciężkich czasach przydaćZobacz załącznik 1095463Zobacz załącznik 1095464
U mnie termin był na 6 sierpnia dzisiaj na usg doktoro wpisał 27 lipca chłopak chyba bardzo duży 596 gramHej dziewczyny ja już tez po wizycie połówkowej. U córeczki wszystko rozwija się prawidłowo. Badała ją dobre 20 min. U nas 22tydzien się skończył , dziś zaczynamy kolejny. Maluszek waży ok 452g ❤❤❤
Ja tez mam na 27.07 - spory ludekU mnie termin był na 6 sierpnia dzisiaj na usg doktoro wpisał 27 lipca chłopak chyba bardzo duży 596 gram![]()
U mnie termin był na 6 sierpnia dzisiaj na usg doktoro wpisał 27 lipca chłopak chyba bardzo duży 596 gram![]()
No dość spory ale. Na prenatalnych w 12 tyg było już 86 gram więc zawsze był dużyJa tez mam na 27.07 - spory ludek ❤❤
Dzieki jak będzie taki duży to niewiem jak go urodzęU mnie na 5, jutro wizyta o 10, nie mogę się doczekać
Faktycznie duży chłopczyk, gratulacje![]()
Gratulacje a czy doktor mówił ci ile dzidziuś ma cm. Czy tylko gram i wiek podałHej dziewczyny ja już tez po wizycie połówkowej. U córeczki wszystko rozwija się prawidłowo. Badała ją dobre 20 min. U nas 22tydzien się skończył , dziś zaczynamy kolejny. Maluszek waży ok 452g ❤❤❤