Anestia
Fanka BB :)
Ja na razie nic nie mam, tylko wanienkę ze stelażem, którą dostałam w prezencie od siostry po jej maleństwieKurczę dziewczyny na zamkniętym już szaleją z wyprawkami [emoji85] ja się wstrzymuje jak mogę. Byle do maja/czerwca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na razie nic nie mam, tylko wanienkę ze stelażem, którą dostałam w prezencie od siostry po jej maleństwieKurczę dziewczyny na zamkniętym już szaleją z wyprawkami [emoji85] ja się wstrzymuje jak mogę. Byle do maja/czerwca
Ja na razie nic nie mam, tylko wanienkę ze stelażem, którą dostałam w prezencie od siostry po jej maleństwie [emoji4] No i paczkę przygotowała z kocykami. Sama z siebie nic jeszcze nie kupiłam, choć chciałabym jak widze te wszystkie przepiękne rzeczy. Ale jeszcze czas, zdążę się obkupić 5 razy![]()
Ja ma mega zgagę i w zasadzie chyba po większości co zjem... Polecam pół szklanki zimnego mlekaA i wieczorami czuje lekką zgage :/
A nie wiem, nie znam się, ale wyobrażam sobie ten tańczący brzuch przy czkawceDziś wyjątkowo czuje w różnych miejscach, i to pół dnia... nie wiem czy to czkawka już?? Nie za wcześnie ? 19+3tc
A nie wiem, nie znam się, ale wyobrażam sobie ten tańczący brzuch przy czkawce[emoji16]