Ja piję normalną kawę rano (ale ja i tak siekiery nigdy nie piłam

) a jak dzień jest ciężki to czasem po południu drugą słabszą. Za to w ogóle nie piję czarne/zielonej herbaty - tylko owocowe i ziołowe, a ostatnio sobie zamówiłam z miodokrzewu

zobaczymy czy dobra.
Plecy mnie nawalają odkąd zamknęłam się w domu 3 tygodnie temu. Jednak siedzę przez większość czasu, a to raczej niewskazane, a mały spacer w ciągu dnia, albo raz na parę dni ostatnio to za mało :/ W nocy najbardziej przeszkadza, bo jak się nie ułożę to boli.
nataliiia91 powodzenia na wizycie
A czy są tu jakieś kobitki z Warszawy? Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu i próbowałam w tym pójść na badania.... (sr)enelmed ma JEDEN (!!!) dedykowany oddział na całą Warszawę dla kobiet w ciąży na krańcu świata, a jak próbowałam się od miłej pani z infolinii dowiedzieć, czy mimo to mogę pójść do tego co mam pod domem na pobranie, to trafiłam na automat "w trosce o bezpieczeństwo kobiet w ciąży i ograniczenie ich kontaktów z innymi ludźmi, mamy dedykowany oddział..."

Co z tego, że żeby tam się dostać to muszę jechać komunikacją przez pół miasta (nie wszyscy mają samochód, ale widać tego nie wiedzą), zamiast pójść do pustego zabiegowego pieszo

Bo tym przydługim żalu: gdzie w Warszawie można jeszcze w miarę bezproblemowo pójść na pobranie krwi?