Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mnie tak twardnial okropnie w poprzedniej ciazy nawet od 20 do 30 razy dziennie. Ale widzisz nie wiem jak to sie stalo ze wtedy nie mierzylismy jej??? A liczysz te skurcze?Ja mam dzisiaj studniówkę. Tak szybko ten czas leci. Coraz więcej z wyprawki kupione. Tylko zostalo wszystko poprac i poprasować ale to tak na początku czerwca planuje.
Zobacz załącznik 1118913
@Mystic87 ja mam szyjkę 3cm i też mi karze jak najwięcej leżeć i najlepiej nic nie robić. Ale luteiny nie biorę tylko magnez bo brzuch twardnieje![]()
Ale że jak po 4-6h po porodzie wypuszczają do domu??? Bo już nie wiem o czym czytamPiękne mamy z pięknymi brzuszkami! To i ja się pokażę...a co!
99 dni do terminu9 kg na plusie
w pasie 89... gdzie ja pakuję te kilogramy
niby jakieś boczki są ale żeby aż na wagę złota?
Zobacz załącznik 1118892
Pojutrze odwiedzi mnie położna. Muszę sobie zapisać "pytania do eksperta". Jak teraz przebiega poród i opieka okołoporodowa? Słyszałam, że w tej chwili z mężem mogę rodzić. Ale już odwiedzać by mnie w tej chwili nikt nie mógł. Za to jak wszystko przebiega prawidłowo to po 4-6 godz. wypuszczają do domu całą rodzinę. Ale co z pierwszej ręki to z pierwszej ręki.