Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niestety miałam w normie to nie pomogęHej, podpytam Was bo już pewnie każda ma juz za sobą krzywa cukrowa. Ja oficjalnie termin mam na 2 września ale ze będą bliźniaki to sierpień jest prawdopodobniejszy (oby nie lipiec). Jestem po teście i wynik po 2 godzinach mam 147 (reszta w normie) i zastanawiam się czy to już cukrzyca? Jedne normy mówią ze ma być do 140 inne do 153, wizyta w piątek ale ciekawość mnie już z zera jak to było u Was?
U mnie bylo w normie 107 po odczekaniu. Ale dziewczyny co mialy podwyższony cukier to diete pilnowaly i u diabetyka byly.potem wszystko wrocilo do normy. Tyle ze dziaciaki chyba lekko wiekszawe ale to ciąże jednoosoboweHej, podpytam Was bo już pewnie każda ma juz za sobą krzywa cukrowa. Ja oficjalnie termin mam na 2 września ale ze będą bliźniaki to sierpień jest prawdopodobniejszy (oby nie lipiec). Jestem po teście i wynik po 2 godzinach mam 147 (reszta w normie) i zastanawiam się czy to już cukrzyca? Jedne normy mówią ze ma być do 140 inne do 153, wizyta w piątek ale ciekawość mnie już z zera jak to było u Was?
No, ale na takie coś to nie poradzisz, wiadomo, że czasem cesarki się nie uniknie.Apropo porodu to też chcialabym rodzic siłami natury, ale póki co mój kangurek jest ułożony pośladkowo i już mnie straszą ze jak nie fiknie koziołka to będzie CC...
No pojedyncza to co 4 tygodnieDwóch chłopcówwizyta w piątek, dotychczas rozmiarowo byli w normie, zobaczymy co teraz, 3 tygodnie między wizytami to dla mnie wieczność choć wiem ze to i tak częściej niż przy pojedynczej ciąży
![]()