Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo to może nasze dzieciaki w podobnym czasie wyjdą na światDziewczyny na kiedy macie terminy ze już torby pakujecie do szpitala? Ja mam na 17 sierpień wstępnie i mam w planie dopiero w połowie Lipca się pakować. Nic nie mam gotowegopokój nie tknięty, robi za składzik narazie. Ja to mam wrażenie, ze jeszcze tyle czasu zostało, ze nie jestem psychicznie gotowa i daleko mi do wicia gniazda
![]()
Też mnie wieczorami dopadają takie schizyNo to parę dni i mam 34tc![]()
Też mam jakieś schizy najczęściej wieczorami że szybciej urodze i się cykam![]()
Możliwe ze ja również będę miała cesarkę se względu na przodujące łożysko i mięśniaka w okolicy ujścia szyjki. Lekarz ciagle liczy ze się jednak łożysko jeszcze podniesie, ale jak narazie od 20tc jest w tym samym miejscu.Ooo to może nasze dzieciaki w podobnym czasie wyjdą na światbo ja w tym tygodniu będę pewnie mieć planowana cesarkę
datę dopiero będę ustalać z lekarz, ale wiem, ze ten tydzień
i tez jeszcze z niczym nie jestem gotowa. Nic nie wyprane, jeden wielki składzik
Już nawet nie wiem co mam
Czy wy tak jak ja nie możecie się już doczekać?to moja pierwsza ciąża wiec emocje górą!
![]()
Moja trzecia ciąża, ale czuje się jak pierworódka!Ja mam stracha większego w 2 ciążyja już w 20 tc marudziłam mężowi że nic nie mamy!
Pierwsza ciaza niewiadoma A druga już wiemy więcej i w moim przypadku przynosi to większy stres/strach.
Drugie pranie schnie. Jeszcze tylko jedno i ubranka gotowe do prasowania.