Oguśka
Fanka BB :)
Wspaniałe wiadomościA u mnie maly cud.
Wczoraj na usg w Lux Med pusty pecherzyk 20 mm! Zestresowalam sie tylko.
Dzisiaj na innym usg piekny zarodek z bijacym seduszkiem! Wszystko oktak sie martwilam!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspaniałe wiadomościA u mnie maly cud.
Dzisiaj na innym usg piekny zarodek z bijacym seduszkiem! Wszystko oktak sie martwilam!
U mnie jutro początek 5 tygodnia i mnie cały czas pobolewa
A u mnie jest odwrotnie mój cieszy sie jak ja ale jest W tym spokojniejszy bo wie, że wszystko może się wydarzyć.A u mnie mój mi przed chwilą oświadczył, że powiedział swojej mamie. A ona, że mamy się tak nie cieszyć, bo różnie bywa i czekać.
No niby rozumiem.. ale tak mi sie przykro zrobiło. Nic więcej nie powiedziała.. ani, że gratuluje ani, że sie cieszy... strzeliłam focha. On mi to jeszcze powiedział tak zupełnie normalnie i skomentował: Miałem rację. Nie możemy się tak cieszyć!
Normalnie ucinam każdy temat dot. ciąży i w ogóle nie będę z nim o tym rozmawiać. Sama będę się cieszyc.
U mnie bol piersi juz się uspokoił zostały tylko te wrażliwe sutkiJa sie dzis z bety dowiedzialam, ze w ciąży jestem, takze od 2/3 dni mnie pobolewa. Do tego ból piersi
Mnie czasami ciągnie jajnik jakby na okres, owulację nie jest to ból raczej taki dyskomfort.Dziewczyby czy z poczatkiem ciąży bolało Was podbrzusze? Wszystko bylo ok??
Tak, rozciąga się tam wszystko i organizm się przygotowujeDziewczyby czy z poczatkiem ciąży bolało Was podbrzusze? Wszystko bylo ok??
Myślałam o Tobie Avisia i czułam, że będzie dobrze!!A u mnie maly cud.
A u mnie maly cud.
Mnie piersi tak bolą, że to jest jakaś masakra. Nawet jak chodzę. Żaden stanik już nie pasuje..U mnie bol piersi juz się uspokoił zostały tylko te wrażliwe sutki![]()