Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie podobnie i waga i tygodnie, a co lekarz tobie powiedział o porodzie z 4,5 kg? pozdrMój syn chyba będzie klusek, bo wyprzedza waga o 2 tyg. Wiec jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli 4,5kg bobasa![]()
Nikt nic nie mówił, ja już dwójkę urodziłam po 4kg, siłami natury. Pierwsza córkę mi pomogli wypchnąć, naciskając na żebra, a druga sama dałam radę. Przy obu porodach byłam cięta.u mnie podobnie i waga i tygodnie, a co lekarz tobie powiedział o porodzie z 4,5 kg? pozdr
Tak to jest jak się wejdzie popatrzeć na jakieś ubranka to już koniec. Żal nie kupić.@Lipka przez Ciebie weszłam na stronę smyka i pokupowalam więcej ciuchówa mowilam sobie, ze już dość
chyba tak się nie da bo są takie piękne niektóre, że aż szkoda żeby nie kupić !
jeszcze w promocji !
@Joanulka trzymamy kciuki i dawaj znać po wizycie !
Wczoraj to myślałam, że urodzęZa bardzo się sforsowałam... wczoraj kuchnie nam montowali, ja nie miałam samochodu wiec musiałam dwa razy wędrować po brakująca cześć do sklepu, potem chciałam pomoc mężowi posprzątać I ogarnąć trochę, a na koniec Pojechaliśmy na zakupy i tam się zaczęło :/ ciągnął mnie brzuch strasznie, a potem doszły bóle kości ogonowej, że chodzić nie mogłam
A najgorsze było uczucie, że mały głowę zaraz wystawi na świat, bo i tak ma ja już nisko.. mąż już na pogotowie chciał jechac, ale czułam ze to przemęczenie. Położyłam się i przeszło na całe szczęście. Ale już wiem, że nie mogę się tak zachowywać, ale czasem zapominam ze jestem w ciąży jak mam lepszy dzień
![]()