Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakżelewa strona brzucha i boczki i posladki.na szczescie to zblednie jak po po
Podobno rozstępy sa dziedziczne i co by sie nie robilo to będą. Ale jaka w tym prawda??
A jakże [emoji16] lewa strona brzucha i boczki i posladki.na szczescie to zblednie jak po po
Podobno rozstępy sa dziedziczne i co by sie nie robilo to będą. Ale jaka w tym prawda??
Cisnienie sie unormowalo..... 127/78 takze leki działają. Mam brac doraźnie 2x1 dopegyt przy skokach. Niestety w każdej ciazy mialam stany przedrzucawkowe... Takze chyba powoli sie zaczyna. Najważniejsze ze to kontroluje poki co... Jeszcze chwile musimy dac rade od 27 lipca robie oblężenie na IP bo mam skierowanie do szpitala. Mam nadzieje tylko ze nie bedzie oblężenia i bez problemu mnie na Karowej przyjmą.Mystic cóż ty nam tutaj tak po nocach buszujesz [emoji16]
W poprzedniej ciąży niby mi się szyjka zaczęła skracać i otwierać w okolicy 34 tygodnia. Lekarz kazał leżeć przez 2 tygodnie. No to leżałam [emoji2372] później myłam podłogi na kolanach, chodziłam po schodach itd. I nic [emoji85][emoji2372][emoji85]
Patrycja zostały mi rozstępy na tyłku z poprzedniej ciąży. Teraz odkąd się dowiedziałam o ciąży staram się codziennie trochę pojogować żeby skórę naciągnąć i smaruję- i na razie nie ma. I oby tak zostało. A jeśli chodzi o te, które już są...no cóż... W stringach po plaży nie chadzam [emoji2372] [emoji23] [emoji23][emoji23]
Oliwka masz prawo do wybuchów. Chociaż ja wolałabym sama dojść do wniosku że przesadzam. [emoji2360] Mąż mógłby nie przeżyć takiej interwencji w mojej fazie wznoszącej [emoji16][emoji23][emoji16] na szczęście nie zdarza mi się to bardzo często. Chociaż ostatnio zaobserwowano nasilenie [emoji2360][emoji23][emoji2360] wychodzę z założenia że będzie jeszcze gorzej. O czym lojalnie uprzedzam rodzinę [emoji23][emoji23][emoji23] Daj znać czy wyniki lepsze!