AndziulkaPol
Zaciekawiona BB
Dziękuję dziewuszki za wsparcie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez na czuja wczoraj leciałamJa z kolei wczoraj upadła Madonna byłam. A dziś już ok i latam, fruwam i cieszę się bo na urodziny dzisiaj jedziemy✌ dobrze że mnie wczoraj położyło na cały dzień prawie a nie dzisiaj ✌
✌
Zrobiłam sobie dzisiaj kompleksową pielęgnację ciała. I przeraziło mnie ile czasu mi to teraz zajmujegolenie, strzyżenie, pedicure, masaż krocza (
jak nie pomoże to...) i jeszcze naświetlania laserem... toż to jakaś wyższa szkoła jazdy! Joga level Master
już pomijam fakt, że pielęgnacja podwozia to całkiem "na czuja"
![]()
Ja tylko rzuciłam mężowi: ogarnij czy tam coś do poprawki bo jutro mam wizytęJa tez na czuja wczoraj leciałamNie wiem nawet jak wyglada efekt końcowy
![]()
Obiecałem sobie że jak wrócę do starej wagi to usunę laserowo postępy więc mam podwójną motywacjęU mnie to samoTaka szczęśliwa byłam, że nic mi nie wyszło. A tu nagle pół brzucha w rozstępach.
![]()