Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie na ktg to by dopiero wyszły skurcze@Mystic87 pewnie, ze dasz! Masz tę moc!Mały jest cudny! Dobrze ze już razem i bezpiecznie. Wszystko inne się ułoży
A ja dziewczyny dzisiaj po ktg. Od rana boli mnie brzuch i na zapisie wyszły już skurczeco prawda małe/słabe i nieregularne, ale ..
Nic nie musi to znaczyć, jak równie dobrze może znaczyć początek
także łykam nospe i idę się położyć
![]()
![]()
Najstarszą też miała antybiotyki i przeboje poantybiotykowe. Pomagał Bepanthen. Drogo jak diabli ale inne były "za ciężkie" i nie przynosiły efektów. Do tego kąpiele w krochmalu i po kąpieli i przy każdej zmianie pieluszki przemywanie pupy rumiankiemOj Mdła jeden stres sie skończył a drugi zaczal. Po antybiotykach kup 1500 rzadkich. Pupa czerwona. Nauczony noszenia na rekach. Placze i nie wiem czy go brzuch boli czy co????
Zmieniam pieluchy, kremuje, mam nadzieje ze szybko zginie . karmie a on w placz, nosze i sie zastanawiam czy cos go boli czy chce sie nosic??podczas noszenia sie uspokoja. Malo spi, krotko, szybko!!
Drugi syn nagle chce sie przytulac do mnie a wczesniej nie mial czasu
Czy ja dam rade??????????