Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mój nie chce zbytnio mleka. Wiadomo głodny to wypije. Ale tak wszystkiego nie chce. Jak wypijał 150-180, tak teraz tylko 90-120.Ja nie wiem w sumie ile razy pije mleczko ale dość często. Wszystko jej smakuje ale mleczko i tak musi być. Na widok mleczka az się śmieje w glos z radosci![]()
Moja to przed drzemka musi mleczko. U nas to tak od 120-150. Ale pamiętam że synek tez nie za bardzo chcial pic jak juz zaczął smakować innego jedzonka. Każde dziecko inneTo mój nie chce zbytnio mleka. Wiadomo głodny to wypije. Ale tak wszystkiego nie chce. Jak wypijał 150-180, tak teraz tylko 90-120.
Jak chodzi o żywienie młodej to opieram się na schemacie żywienie ktore jest np na necie.No mój synuś to parówkę wcina a mleczko to raczej w formie usypiacza a i tak nie dużoa tak to wcina wszystko co oczywiście jest dla niego dozwolone
Dzisiaj mu zrobiłam barszczyk na indyku to szamkał aż miło
U nas jeśli chodzi o pierwsze słowa to ciągle '' ada' 'tata' i jak widzi swoją ulubiona pulszowa małpkę to mówi 'tigli' więc chyba tak ma na imię
![]()