• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Hej!
Ja tez jestem umówiona na 18 grudnia.
Będzie to 6t 1d tez mam nadzieje ze coś zobaczę!
A w chinolu pokazuje chłopaka również [emoji847], ale ja się nie znam to moja pierwsza ciąża [emoji79][emoji15][emoji33]
O, to u Ciebie większe prawdopodobieństwo, że coś zobaczysz i u mnie to również pierwsza ciąża [emoji6] a na którą masz gina?

Ostatnia edycja:
a propo tych mycia okien
"Lekarze potwierdzają zgodnie, że podnoszenie rąk może spowodować naciągnięcie więzadeł, na których zawieszona jest macica, a to może stanowić zagrożenie ciąży. Zbyt długie trzymanie rąk w górze może powodować zaburzenia krążenia, co może być przyczyną utraty równowagi, a nawet omdleń. Dodatkowo gdy stoi się na krześle czy drabince, wystarczy chwila nieuwagi i może dojść do groźnego w skutkach upadku"

a propo tych mycia okien
"Lekarze potwierdzają zgodnie, że podnoszenie rąk może spowodować naciągnięcie więzadeł, na których zawieszona jest macica, a to może stanowić zagrożenie ciąży. Zbyt długie trzymanie rąk w górze może powodować zaburzenia krążenia, co może być przyczyną utraty równowagi, a nawet omdleń. Dodatkowo gdy stoi się na krześle czy drabince, wystarczy chwila nieuwagi i może dojść do groźnego w skutkach upadku"
Właśnie takie coś przed chwilą przeczytałam, dzięki! Myślę, że warto o tym wiedzieć 😐

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry