Justyśka87
Fanka BB :)
Dziś aktualnie 7t0dPrzykro mi bardzo z powodu Twojej stratybratowa stracila dzieciątko w 12tyg. Niesprawiedliwe zycie.
A w ktorym teraz jestes tyg?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś aktualnie 7t0dPrzykro mi bardzo z powodu Twojej stratybratowa stracila dzieciątko w 12tyg. Niesprawiedliwe zycie.
A w ktorym teraz jestes tyg?
Hmm dziewczyny skrupulatnie wyliDziś aktualnie 7t0dnigdy nie wiem czy mówić, że siódmy i dni czy, że zaczęłam 8
![]()
Ja 8 zaczne w niedziele . Byle do sierpniaDziś aktualnie 7t0dnigdy nie wiem czy mówić, że siódmy i dni czy, że zaczęłam 8
![]()
U mnie pierwsza ciąża - 11 lat temu przeszła super, zero mdłości i bólu cycków. Jedynie od 4 miesiąca robiło mi się czasem słabo i zaczął mi płyn wyciekać już z piersi (chyba to była już tzw.siara), a w 7 miesiącu kręgosłup mi strasznie nawalił tak że nie mogłam zrobić kroku. Ale to było chwilowe i ogólnie do 9 miesiąca chodziłam na zajęcia, bo studiowałam dziennie. Mało tego w dniu terminu porodu byłam jeszcze na egzaminieA jakie mialyście pierwsze ze te az tak sie różnią? To poczatek drugich ale moze juz jakies roznice widzicie?
14 grudniaA jaki termin ostatniej miesiączki? Dopisuję Cię do listy wizytowej na innym wątku
Dziewczyny jeżeli macie terminy wizyt, proszę podawajcietrzeba uzupełnić listę
Jutro idę, ale raczej nic nie bedzie, u mnie dopiero 4 tc. Dzięki, Tobie też tego życzęA u dr juz bylas? Ktory tydzien? Może tym razem bedziesz miala mila i przyjemna malo objawowa ciaze![]()
Odnośnie mamaginegolog dziś przyszedł mój segregator ciążowyJakby ktoś chciał posłuchać o mdłościach i wymiotach w ciąży to na instagramie u Mamyginekolog jest pogadanka![]()
Moja wizyta również jutro 18.15Moja wizyta jutro o 10:20![]()
Muszę zamówić, wczoraj widziałam u gina jak babeczka też miałaOdnośnie mamaginegolog dziś przyszedł mój segregator ciążowy![]()